KUNSTGRAS TUIN

Kunstgras voor in en om het huis

Wanneer u kiest voor KSP, kiest u voor duurzaam kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Dit bespaart u veel onderhoud en de tuin is het hele jaar groen.

De mogelijkheden van kunstgras zijn zeer uitgebreid. Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras voor in de tuin. Eenvoudig in onderhoud, veilig voor kinderen en het hele jaar door groen. Zeker als u van reizen houdt en/of niet zo gek bent op tuinieren is kunstgras een uitkomst. U hoeft tijdens uw afwezigheid geen beroep te doen op de buurman of een familielid. Als u thuiskomt ligt uw gras er net zo mooi bij als toen u wegging.

Ook als u veel thuis bent is er alle reden om te kiezen voor kunstgras. U hoeft niet meer te maaien, verticuteren, sproeien en bemesten. Kunstgras is niet ontvankelijk voor mos. Ook al ligt uw tuin op het noorden en de hele dag in de schaduw, u zult geen spoortje mos aantreffen in uw gazon. Tenzij u dit graag wilt natuurlijk: er zijn zelfs kunstgrasmatten met een ingeweven kroesvezel waardoor er een natuurlijke mos look ontstaat in uw gras.

Behalve in de tuin kan KSP u ook adviseren voor andere toepassingen. Een advies dat wij bovendien kunnen uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstgras.