HOCKEYVELD THUIS

Een hockeyveldje in de tuin van kunstgras zorgt voor heel veel speelplezier in uw tuin. Wij richten een hockeyveldje voor in de tuin geheel in naar eigen wens en met de gewenste belijning, veldinrichting en omheining. Een kunstgras hockeyveld is multifunctioneel waardoor u er nog meer plezier aan kunt beleven. U kunt bij een kunstgras hockeyveld voor thuis kiezen uit dezelfde professionele kunstgras kwaliteit als wedstrijdvelden, namelijk; zand ingestrooid hockey kunstgras, een semi-waterveld of een waterveldje.

De werkzaamheden voor de aanleg van een kunstgras hockeyveld hangt af van verschillende factoren zoals de huidige ondergrond, de wensen op het gebied van veldinrichting en omheining en de gewenste kunstgrassoort. De standaard werkzaamheden voor het aanleggen van een hockeyveld in de tuin bestaan uit:

  • Afgraven van de grond
  • Aanbrengen van zandpakket
  • Aanbrengen kantopsluiting
  • Aanbrengen van sporttechnische laag
  • Aanbrengen van stabiliserend doek
  • Aanbrengen van het kunstgras met eventuele belijning

Zelf hockey kunstgras aanleggen

Een hockeyveld aanleggen in de tuin vergt de nodige kennis en ervaring. KSP heeft ruimte ervaring in de aanleg van tal van verschillende hockeyveldjes voor in de tuin. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen en professionele machines. Zelf een hockeyveld aanleggen is uiteraard mogelijk. Wij geven u hier graag advies bij.

De kosten voor een hockeyveld thuis

De kosten voor een kunstgras hockeyveld voor in de tuin hangen af van uw wensen. Wij adviseren u daarom graag over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten. Bij KSP bent u altijd verzekerd van een zeer hoogwaardig hockeyveldje tegen een scherpe prijs.

Professionele Hockeyvelden

Naast kunstgrasvelden voor in de tuin realiseren wij ook professionele sport kunstgrasvelden.
Meer informatie over een professioneel kunstgras hockeyveld