KUNSTGRAS BALKON

Met kunstgras op het balkon geeft u uw balkon een natuurlijke uitstraling. Wij hebben verschillende soorten balkon kunstgras zodat u altijd het gewenste stukje tuin op uw balkon kunt creëren. Kunstgras op het balkon geeft een natuurlijke en unieke uitstraling, voelt heerlijk zacht aan en is door de goede waterdoorlatendheid altijd begaanbaar.

Kunstgras balkon

Het is niet verrassend dat steeds meer balkon eigenaren veel tijd, moeite en geld besteden in het verfraaien van hun balkon. Potplanten en bloembakken zijn een voor de hand liggende keuze om kleur toe te voegen, maar hoe zit het met een balkonvloer?

Een standaard balkonvloer bestaat vaak uit beton, harde koude tegels of hout. Niet huiselijk of kleurrijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel balkoneigenaren een kunstgras tapijt nemen voor op de vloer. Met kunstgras geeft u het balkon een natuurlijke uitstraling. Tevens is het comfortabeler onder de voeten dan beton of balkon tegels. Tevens is kunstgras gemakkelijker schoon te houden.

Kunstgras dakterras

Zoekt u een natuurlijke uitstraling voor uw dakterras zonder veel onderhoud? Een kunstgras dakterras is dan de oplossing voor u. Met kunstgras op uw dakterras creëert u een groene tuin op hoogte. U kunt uw kunstgras dakterras aan uw stijl aanpassen met de vele kleuren die er beschikbaar zijn. Tevens kunt u uw kunstgras dakterras tot leven brengen met planten, bloempotten en tuinmeubilair.

Ondergrond kunstgras dakterras

Kunstgras op uw balkon of dakterras vereist een andere ondergrond dan in een tuin. Uw dakterras/balkon zal in sommige gevallen eerst geëgaliseerd moeten worden. Er zijn vele ondergronden beschikbaar voor uw dakterras of daktuin. Afhankelijk van het draagvermogen van uw balkon of dakterras zijn dit enkele opties:

Ondergrond 1) een balkon met een betonnen of houten ondergrond

    • Een dempingsplaat;
    • Een toplaag bestaande uit kunstgras.

Ondergrond 2) een balkon met drainagetegels

    • Een stabiliserend gronddoek;
    • Een toplaag bestaande uit kunstgras.