KUNSTGRAS SPORT

Sportief in eigen tuin

Uw tuin is een plek waar u kunt genieten, waar u zomers nog lang na zit met vrienden, waar uw kinderen spelen. Maar met KSP maakt u van uw tuin ook een plek om actief bezig te zijn. Een sportveldje in de tuin zorgt voor heel veel sportplezier en houdt uzelf en uw kinderen bovendien in topvorm. KSP heeft ruime ervaring met het maken van multifunctionele speelvelden voor in de tuin.

Hockeyveld in tuin

KSP verzorgt de aanleg en inrichting van een hockeyveld geheel naar wens en zo compleet als u zelf wilt. Wij hebben jarenlange ervaring in de aanleg van kunstgras hockeyvelden zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en snelle aanleg met behulp van professioneel materieel. Een hockeyveld in de tuin is multifunctioneel waardoor vrijwel elke sport erop beoefend kan worden.

Klik HIER voor uitgebreide informatie voor de aanleg van een hockeyveld in tuin.

Kunstgras voetbalveld in tuin

Een voetbalveldje in u tuin is een uitstekende oplossing als uw kinderen voetballen of intensief gebruik maken van de tuin. Een kunstgras voetbalveld wordt gemaakt met de meest hoogwaardige producten waardoor het voetbalveld zeer slijtvast is en een lange levensduur heeft. Hierdoor genieten uw kinderen van een perfect voetbalveld en kunt u onderhoudsarm genieten van een prachtig gazon.

Klik HIER voor uitgebreide informatie voor de aanleg van een voetbalveldje in de tuin.

Tennisbaan in tuin

Een tennisbaan in uw tuin is een goede investering waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen en inrichten van elk soort tennisveld zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige tennisbaan, aangelegd zoals wij professionele tennisbanen ook aanleggen.
Klik HIER voor uitgebreide informatie voor de aanleg van een tennisbaan in de tuin.

Putting green thuis

Een putting green bij u thuis zorgt voor een prachtig aangezicht waar u jarenlang speelplezier aan zult beleven. Een putting green bij u thuis is het gehele jaar door bespeelbaar, is onderhoudsarm en heeft een natuurlijke uitstaling. Door de aanschaf van een putting green kunt u op een uitstekende manier uw handicap verbeteren, uw kinderen bekend maken met de sport en geniet u van een prachtig onderhoudsarme green in uw tuin.

Klik HIER voor uitgebreide informatie voor de aanleg van een putting green bij u thuis.

Vraag nu eenvoudig en geheel vrij blijvend een offerte aan voor een kunstgras sport mat in u eigen tuin.