KUNSTGRAS TUIN

De mogelijkheden van kunstgras zijn zeer uitgebreid. Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras voor in de tuin. Eenvoudig in onderhoud, veilig voor kinderen en het hele jaar door groen. Zeker als u van reizen houdt en/of niet zo gek bent op tuinieren is kunstgras een uitkomst. U hoeft tijdens uw afwezigheid geen beroep te doen op de buurman of een familielid. Als u thuiskomt ligt uw gras er net zo mooi bij als toen u wegging.

Ook als u veel thuis bent is er alle reden om te kiezen voor kunstgras. U hoeft niet meer te maaien, verticuteren, sproeien en bemesten. Kunstgras is niet ontvankelijk voor mos. Ook al ligt uw tuin op het noorden en de hele dag in de schaduw, u zult geen spoortje mos aantreffen in uw gazon. Tenzij u dit graag wilt natuurlijk: er zijn zelfs kunstgrasmatten met een ingeweven kroesvezel waardoor er een natuurlijke mos look ontstaat in uw gras.

Kunstgras voor tuin

Wij maken enkel gebruik van het meest hoogwaardige kunstgras voor in de tuin, Gardengrass. Gardengrass is een gevestigd Nederlands merk dat al 20 jaar lang ervaring heeft met het produceren van hoogwaardige kunstgrassoorten voor in de tuin. Kunstgras voor in de tuin is een uitstekend alternatief voor natuurgras aangezien kunstgras onderhoudsarm is, altijd in goede conditie verkeerd, er prachtige uitziet en een zeer lange levensduur heeft. KSP beschikt over een speciaal samengesteld productassortiment voor tuin kunstgras zodat u altijd de best passende oplossing voor in uw tuin kunt vinden.

Kunstgras ondergrond

Voordat het kunstgras gelegd kan worden dient er veel aandacht besteed te worden aan de ondergrond. Het type kunstgras ondergrond hangt af van de gebruikstoepassing. Wilt een stukje kunstgras dat niet intensief belast zal worden en puur voor het gezicht is, dan volstaat een ondergrond van drainerend zand. Wilt u een zwembad, picknicktafel of een speeltoestel op het kunstgras plaatsen raden wij u een verharde of valdempende ondergrond aan. Het verdichten en profileren van de ondergrond vraagt om enige kennis en ervaring. KSP heeft zich al jarenlang gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras waardoor u verzekerd bent van het beste resultaat.

Aanleg kunstgras

Het aanleggen van kunstgras is een klus dat er wellicht makkelijk uitziet, maar waar kennis en ervaring vereisten zijn voor een mooi resultaat. Het is namelijk zonde als u investeert in een prachtig kunstgrasgazon maar u onverhoopt toch met onherstelbare schade heeft te kampen. KSP is gespecialiseerd in het aanleggen, verlijmen, aansnijden en instrooien van alle soorten vormen kunstgras. Of het kunstgras nou in een ronding gelegd dient te worden of dat er allerlei objecten in het gazon staan, KSP zorgt voor een egaal en naadloos kunstgrasgazon.

Zwembad op kunstgras

Heeft u een zwembad of ander speeltoestel voor in de tuin? Geen zorgen. Indien het kunstgras op een geschikte ondergrond is aangelegd kunt u het zwembad of speeltoestel gewoon op het kunstgras plaatsen zonder dat het kunstgras beschadigd zal raken. Het zwembad op kunstgras zal ervoor zorgen dat de kunstgrasvezel een beetje plat gaat liggen, maar deze kunt u na gebruik eenvoudig weer opborstelen.

Kunstgras tuin prijzen

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten kunstgras verkrijgbaar en kunt u voor weinig geld al beschikken over, wat er op het eerste gezicht naar uitziet, een mooi stukje kunstgras. Echter zit er veel verschil in de verschillende soorten kunstgras, de manier waarop het wordt aangelegd, de levensduur van het kunstgras en daardoor ook in de kunstgras prijzen. KSP is een professioneel bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het aanleggen van hoogwaardige kunstgrasprojecten voor scholen, gemeenten, sportverenigingen, de Johan Cruyff Foundation en particulieren. Wij maken uitsluitend gebruik van Nederlandse kunstgrassoorten, professioneel materieel en speciaal opgeleid personeel. Iets wat u terug zult zien in het eindresultaat.