PLEINPLAKKERS

Kleurrijke en slijtvaste pleinversieringen

PleinPlakkers zijn te verkrijgen in diverse vormen, vlakken, lijnen of spelvormen. PleinPlakkers bieden kinderen de mogelijkheid een spel op te bouwen, samen te spelen en hun fantasie verder te ontwikkelen. Stap voor stap, sprong voor sprong..

Naast diverse spelen heeft KSP standaard sportveldpakketten samengesteld om op uw school- of sportplein aan te brengen. Denk hierbij aan voetbal, tennis, basketbal, volleybal, hockey enz.

Ook heeft KSP verkeerspleintjes in het assortiment die u de mogelijkheid bieden om een educatief verkeersplein op het schoolplein aan te brengen. Dit zodat kinderen spelenderwijs de verkeersregels leren. Het assortiment met o.a. verkeersborden, stopstrepen, zebrapaden, verkeerslichten etc. biedt de mogelijkheid om uw eigen verkeersplein te ontwerpen en op maat in te richten.

Pleinplakkers kunt u tevens eenvoudig online bestellen en direct zelf aanbrengen. Uiteraard kunt u de aanleg ook laten verzorgen door KSP. Op www.pleinplakkers.nl  kunt u ons gehele assortiment bekijken en bestellen.

Ook het aanbrengen van teksten en logo’s behoort tot de vele mogelijkheden! Wilt u hierover meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

KSP producten zijn 100% recyclebaar en bevatten geen grondstoffen die schadelijk zijn voor u of het milieu.