SIGNGRASS

Uw logo of ontwerp uit één stuk in gekleurd kunstgras!

KSP Kunstgras is dealer van Signgrass. Signgrass wordt getuft met een unieke techniek. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel elk denkbaar design in kunstgras te maken vanuit een TIF of JPG bestand.

Dankzij onze ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en aanbrengen van kunstgras matten kunnen wij u als geen ander begeleiden bij het ontwerpen van uw eigen unieke logo, spelelement of ontwerp.

Ruime mogelijkheden gekleurd kunstgras

Signgrass® is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vezels. De mogelijkheden zijn zeer breed met keuze uit diverse soorten vezels en een ruim aanbod van standaardkleuren kunstgras. De parameters voor de mat kunnen variabel worden ingesteld. Denk hierbij aan de dichtheid van de mat en een poolhoogte variërend van 10 tot 60mm. Het maximale formaat voor een naadloos gekleurd kunstgras ontwerp is 9 x 4 meter. Geen lijmnaden en uw design optimaal en tot in detail weergegeven!

Toepassingen

Dankzij de duurzaamheid en kwaliteit is het mogelijk om Signgrass® gekleurde kunstgras matten zowel binnen als buiten te gebruiken. Signgrass® kan in vele kunstgrassoorten worden toegepast, bijvoorbeeld voor speeltuinen, sportvelden of golfgreens. Maar ook op het gazon bij uw bedrijfsterrein kan het zeer aantrekkelijk zijn om uw bedrijf met een logo of slogan te profileren.
En wat dacht u van de mogelijkheden van sponsoring? Sportvelden, evenementen en openbare terreinen worden gezien door grote aantallen mensen. Kortom, een vernieuwde mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam in het zicht te brengen!

  • Geen lijmverbindingen

  • Geen snijverlies kunstgras

  • Breed kleurenassortiment

  • Sterk en duurzaam

  • Optimaal detailweergave

  • Onbeperkte vorm mogelijkheden