Een belangrijk onderwerp binnen ons bedrijf.

Op verschillende vlakken pakken wij onze maatschappelijke rol. Niet omdat dit goed staat op onze website, maar omdat wij oprecht geloven dat wij met onze beslissingen en werkwijzen kunnen bijdragen aan een betere wereld.

  • VCA**
  • Iso9001
  • Iso14001
  • Co2 Bewust certificaat

CO2
Prestatieladder

Stap voor stap op weg naar beter

Wij hebben ons geconfirmeerd aan de CO2 prestatieladder, die bestaat uit 5 treden. Wij zijn begonnen op 3 maar willen naar 5 en zijn inmiddels gecertificeerd op niveau 5. Zo werken wij continu aan het verder elektrificeren van ons machinepark. Door onze panden te bedekken met zonnepanelen genereren wij voor veel van onze bedrijfsactiviteiten onze eigen energie.

Uitstoot scope 1&2:

CO2 uitstoot in tonnen
Jaar1e helft2e helftTotaal
2018-433433
2019229175404
2020159189348
2021222227449
2022254--

Uitstoot scope 3:

1. Categorie: Inkoop6.298 ton CO2
2. Categorie: Productieafval191 ton CO2
4. Categorie: Downstream transport108ton CO2
5. Categorie: Woon-werkverkeer290ton CO2
Totale uitstoot6.887ton CO2

Ketenanalyse aanleggen valdempend kunstgras CO2 bewust certificaat Niveau 5 CO2-beleidsdocument SKAO website - KSP Kunstgras B.V.

Halfjaarbericht infographics

Duurzaam
ondernemen

Circulariteit en elektrificering is onze toekomst

Wij hebben zelf een machine ontwikkeld om kunstgras duurzaam te verwijderen en werken aan een machine om foam te shredderen zodat de fabriek er nieuwe foamplaten van kan maken. Wij halen vrijwel al onze producten uit Nederland. We zien producenten als partners en werken nauw met hen samen om producten zo te ontwikkelen dat we ze straks goed kunnen recyclen. We geloven in lange termijn relaties, vertrouwen geven en vertrouwen krijgen.

Meer weten? Neem contact op

Gezonde
medewerkers

We’re in it together

Mensen zijn ons belangrijkste goed. Daarmee maken we het verschil. Wij willen gezondheid en plezier bieden in het werk. Zo verlichten we dat werk waar mogelijk met machines en geven we medewerkers trainingen in fysieke en mentale vitaliteit. Het doel? De gezondheid van onze medewerkers nog beter krijgen en hen zo lang mogelijk gezond – en met plezier - aan het werk houden!

Sponsoring

Wij dragen graag ons steentje bij

Wij voelen ons integraal onderdeel van onze maatschappij en dragen graag ons steentje bij door het ondersteunen van sportclubs, evenementen en initiatieven. Wij stimuleren medewerkers om te sporten en ondersteunen die inspanningen op verschillende manieren, zowel financieel als in natura.

Meer weten? Neem contact op!

Cruijff
Foundation

De jeugd in beweging brengen

De jeugd in beweging brengenSinds 2013 zijn wij verbonden aan de Cruijff Foundation. Wij zijn official supplier en partner, waarbij wij alle evenementen, opslag en renovatie van de Cruijff courts verzorgen. Wij zijn onder de indruk van de oprechtheid en betrokkenheid van de Cruijff Foundation bij kinderen in Nederland en wij zijn trots dat wij hun missie mogen ondersteunen!

Erkend
leerbedrijf

De jeugd heeft de toekomst

Wij vinden het belangrijk mensen kennis te laten maken met ons mooie en veelzijdige vak. Ons vak leer je niet op school maar in de praktijk. Wij ontwikkelen specialisten door ze op te leiden en kansen te bieden voor de toekomst. Eenmaal binnen bieden wij talloze doorgroeimogelijkheden. Wij belonen eigen initiatief en werken aan projecten die trots en voldoening geven.

Meer weten? Neem contact op!
Trotse partner van: