Tuin: kunstgras of echt?

Vraag een gratis sample aan

Is uw gazon aan een metamorfose toe? Of bent u net verhuisd en wilt u iets moois maken van uw tuin? Kunstgras is dé oplossing. Het ziet eruit als echt gras en vergt weinig onderhoud. Bovendien is het aan te leggen in elke vorm en oppervlakte die u wenst en hoeft het helemaal niet duur te zijn. KSP is u graag van dienst.

Uw tuin met kunstgras bekleden?

Een tuin met kunstgras ziet er niet nep uit. Door een speciale vezel die wij verwerken in ons kunstgras, is het nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van kunstgras. Tuin of openbare speelplaats, geen opdracht is ons te gek. Bekijk gerust eens de voorbeelden op onze site!

Vraag een gratis sample aan

Als u een tuin met kunstgras wilt, kunt u ons persoonlijk om advies vragen. Wij werken in heel Nederland en zijn gemakkelijk te bereiken per telefoon of e-mail. Voor vragen kunt u terecht op de pagina met veelgestelde vragen. Komt u er desondanks niet uit, dan staan we u graag persoonlijk te woord. Vraag een gratis sample aan en ervaar zelf de gemakken van ons kunstgras in uw tuin!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens