Kunstgras aanleg

Hoe werkt het?

Beeldt u zich eens in: u loopt over een heerlijk grasveld en de grassprieten kietelen uw voeten. Wat blijkt? Het is kunstgras! De aanleg en levering van kunstgras vindt u bij KSP. Wij leggen u graag alles uit over de samenstelling van kunstgras en hoe het komt dat het zo natuurlijk aanvoelt. Want wat is er heerlijker dan het kunnen genieten van een natuurlijk materiaal dat nauwelijks onderhoud vergt?

Professioneel kunstgras aanleg

KSP is al jaren gespecialiseerd in kunstgras aanleg. Niet alleen voor thuis, maar ook voor gemeentes, in speeltuinen en op trapvelden. U vindt diverse voorbeelden van kunstgras aanleg onder het kopje ‘Foto’s’, elders op deze website. Als u na het zien van deze voorbeelden meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Scherpe prijs, uitstekende kwaliteit

Wij zijn een efficiënte en gespecialiseerde organisatie, waardoor we u zeer scherpe prijzen kunnen bieden voor kunstgras aanleg. Onze installatieploegen kunnen de grasmatten op uiterst professionele wijze aanleggen, met een resultaat waar u meer dan tevreden over zult zijn. Ons kunstgras is ontwikkeld om te spelen, te voelen en om eruit te zien als écht gras! Informeer naar de opties en ervaar het zelf!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens