Kunstgras voor in de tuin

Wij leggen het voor u aan

Wilt u graag kunstgras in uw tuin? Dan heeft u een goede beslissing genomen. Kunstgras is namelijk vrijwel onderhoudsvrij en niet van echt gras te onderscheiden. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, er past zeker kunstgras in. Tuin of balkon: KSP helpt u graag verder! Lees er alles over op onze uitgebreide website.

Kunstgras in tuin of speelplaats

Er zijn diverse redenen om kunstgras in uw tuin te leggen. Het voelt aan als echt gras en ziet er heel natuurlijk uit. Bovendien vergt het weinig onderhoud en is het verkrijgbaar in diverse kleuren groen. Er zit dus altijd wel iets tussen wat bij uw wensen past. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van kunstgras. In uw tuin of op een openbaar trapveld, wij zijn van alle markten thuis. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

Wij leggen het voor u aan

Kunstgras in uw tuin aanleggen is best een klus. Maar ook dat nemen we u graag uit handen. In tien duidelijke stappen zorgen we ervoor dat u een strak gazon krijgt waar u direct van kunt genieten. De foto’s elders op onze website geven u een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Meer weten? Bel ons op telefoonnummer 0320-214.145 of stuur uw vraag naar info@ksp-kunstgras.nl. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens