Bestellen kunstgras

Eenvoudig!

Welkom bij KSP. Wij zijn specialist op het gebied van kunstgras en leveren u uitsluitend gras van uitstekende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar gras voor in uw tuin, voor een openbare speelplaats of voor een trapveld: bestellen van kunstgras is bij ons heel eenvoudig. Geef ons uw wensen door en wij helpen u graag verder!

Bestellen: kunstgras van goede kwaliteit

Iedere tuin en ieder veld is anders. Bij ons kunt u dan ook diverse grassoorten bestellen. Kunstgras is er in diverse kleuren groen en in diverse materialen. Door de vezel die wij gebruiken, is ons gras niet van echt te onderscheiden. Bent u nieuwsgierig hoe het er uit ziet? Bekijk dan de voorbeelden elders op deze site. En als u zelf wilt weten hoe het gras aanvoelt, kunt u altijd een gratis sample aanvragen!

Als u vrijblijvend contact met ons opneemt via 0320-214.145 of info@ksp-kunstgras.nl, vertellen we u graag hoe u eenvoudig en snel bij ons kunt bestellen. Kunstgras, gietvloeren, veiligheidstegels of speeltoestellen: wij leveren het allemaal! Ervaar zelf hoe fijn kunstgras is en hoeveel plezier u ervan kunt hebben. Neem contact met ons op of lees alles over onze producten en diensten op onze volledige website.

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens