Kunstgras valdemping

voorkomt moeilijkheden

De zon schijnt, het is warm en de kinderen spelen buiten. Helaas worden er nog wel eens knieën en ellebogen beschadigd tijden het spelen. Kunstgras valdemping biedt daarvoor een oplossing. Het zorgt ervoor dat de val gedempt wordt en dat de klap dus opgevangen wordt. Bij KSP vertellen we u er graag meer over.

Voordelen van kunstgras valdemping

Kunstgras valdemping is een uitkomst bij speeltuinen of speeltoestellen in uw eigen tuin. Niet alleen verzacht het de val, het ziet er ook nog eens uit als echt gras. Bovendien is het vrijwel onderhoudsvrij en dus gemakkelijk als u niet van tuinieren houdt! Uiteraard kunnen ook gemeentes bij ons terecht voor kunstgras valdemping. Wij leveren ook speeltoestellen en veiligheidstegels, dus we kunnen u helpen bij de aanleg van een complete speeltuin. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Laat u goed informeren

Als u ons belt of mailt (0320-214.145 of info@ksp-kunstgras.nl), maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. De kosten van kunstgras valdemping zijn immers afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Laat u daarom goed informeren. Draag zorg voor de veiligheid van uw kinderen en vraag ons vandaag nog naar kunstgras valdemping!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens