Kunstgras particulier

Laat uw voeten kietelen

Het is een wens van veel mensen: een strakke tuin met veel ruimte en weinig onderhoud. Een goede oplossing hiervoor is kunstgras. Particulieren kunnen hiervoor terecht bij KSP. Wij zijn specialist op het gebied van kunstgras en kunnen u er alles over vertellen. Bekijkt u onze volledige website voor meer informatie. Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Kunstgras voor u als particulier

KWaarom zou u moeite doen om het gras te maaien, onkruid te wieden en het gazon water te geven? Wij bieden u dé oplossing. Kunstgras voor een particulier hoeft helemaal niet duur te zijn. Het geeft u wel de ruimte voor een vrijwel onderhoudsvrij gazon dat niet van echt gras te onderscheiden is. Bovendien kan het tegen een stootje. Eerst zien, dan geloven? Bekijk de voorbeeldfoto’s elders op deze website en overtuig uzelf!

Laat uw voeten kietelen

KSP levert uitsluitend materialen van uitstekende kwaliteit. Naast kunstgras voor u als particulier, bezorgen wij ook veiligheidstegels en speeltoestellen. U leest er alles over op onze website. Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord. Neemt u daarom contact met ons op via 0320-214.145 of info@ksp-kunstgras.nl. Wie weet laat ook u binnenkort uw voeten kietelen door ons mooie kunstgras!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens