Prijs kunstgras valt mee

Overtuig uzelf!

Geen zin om elke paar weken het gras te maaien? Denk dan eens aan een vervanger van echt gras. Kunstmatten zien er zeer natuurlijk uit en vergen nauwelijks onderhoud. Bovendien hoeft u het niet te laten om de prijs. Kunstgras hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! KSP is specialist op dit gebied en vertelt u er graag alles over.

Prijs van kunstgras opvragen

Afhankelijk van het oppervlak en het soort kunstgras kan KSP voor u een offerte maken. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 0320-214.145 of stuur uw vraag naar info@ksp-kunstgras.nl. De prijs van kunstgras zal u zeker niet tegenvallen! Naast het leveren van kunstgras, zijn we u graag van dienst met speeltoestellen, veiligheidstegels en naadloze gietvloeren. Zo kunnen ook gemeentes gebruik maken van onze producten en diensten, bijvoorbeeld voor de aanleg van een speeltuin.

Overtuig uzelf!

Als u alles wilt weten over de prijs van kunstgras en de mogelijkheden voor uw eigen tuin, kunt u ons altijd raadplegen. Op onze volledige website vindt u bovendien veel informatie en voorbeeldfoto’s van wat wij u kunnen bieden. Vraag vandaag nog een gratis sample aan en overtuig uzelf van het gemak van kunstgras!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens