Kunstgras in de tuin

Nauwelijks te onderscheiden van echt gras!

Gras ziet er mooi uit en geeft mensen het idee midden in de natuur te zijn. Het vergt echter wel onderhoud en daar is niet iedereen blij mee. Daarom heten we u welkom bij KSP. Wij leveren kunstgras voor thuis, voor gemeentes, in de speeltuin en op het trapveld. U kunt genieten van prachtig gras zonder dat het u veel moeite kost!

Natuurlijk kunstgras

Het kunstgras dat KSP levert, ziet er heel natuurlijk uit. Het is nauwelijks te onderscheiden van echt gras! Wilt u het met eigen ogen aanschouwen? Bestel dan een gratis sample en overtuig uzelf. Het leggen van kunstgras gebeurt in tien stappen, welke u elders op deze site kunt terugvinden. U hoeft zelf slechts eenmaal per jaar een beetje zand bij te strooien en gevallen bladeren te verwijderen, verder is uw gras helemaal vrij van onderhoud!

Bekijk de foto’s online

Bent u benieuwd wat KSP voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0320-214.145 of stuur een mail naar info@ksp-kunstgras.nl. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de kosten van kunstgras. Op onze website vindt u bovendien tal van voorbeelden van kunstgras, zodat u een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is!

Meer weten? Klik hier voor onze contactgegevens