Kunstgras voor een sportschool of Crossfit dient geschikt te zijn voor intensief gebruik. Vaak wordt kortpolig kunstgras gebruikt, omdat hoogpolig kunstgras voor teveel weerstand zorgt en daardoor te snel zal slijten. Kunstgras dat in tuinen gebruikt wordt in ongeschikt om voor deze doeleinde te gebruiken. KSP heeft een product laten produceren geproduceerd speciaal voor dit intensieve gebruik, producten zijn in 4 kleuren verkrijgbaar en zeer dicht van structuur.

Het kunstgras van KSP wordt in Crossfit of Crossfitboxen vaak gebruikt om met een powersled oftewel slee overheen te slepen, dit wordt kunstgras sledpull of kunstgras sledpush genoemd. kunstgras voor sportscholen wordt ook als aankleding van de sportschool gebruikt. Met verschillende kleuren kunstgras in de sportschool krijgt het een uniek uitstraling. Het is ook mogelijk om markering op het kunstgras te maken, maar ook een logo in uw track te verwerken. We maken de vloer op basis van de wensen van de klant!

We hebben een aantal sportscholen en Crossfits ingericht met ons kunstgras wat succesvol gebleken is, aangezien er steeds meer vraag is naar kunstgras voor Crossfit en fitness scholen. Logo’s en speel elementen integreren we in de vloer, hierdoor wordt er ook sportwaarde uit de vloer gehaald, denk bijvoorbeeld aan ladders, afstand ringen, en sprinttracks.

Blog artikelen
Portfolio
Pagina's
Categorieën
Maandelijks