CRUYFF COURT

KSP specialist in aanleg van Cruyff Courts

KSP is gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en aanleggen van een Johan Cruijff veld. KSP maakt gebruik van speciaal opgeleid personeel en professioneel materieel voor de realisatie van een Cruyff Court. Een Johan Cruyff Court kan worden uitgevoerd met verschillende soorten gras, belijningen en hekwerken zodat er voor elke doelgroep een prachtige multifunctionele sportplek ontstaat.

Johan Cruijff Foundation | KSP-Kunstgras

De Cruyff Courts zijn een moderne invulling van het aloude trapveldje. Respect voor elkaar, verantwoordelijkheid en integratie krijgen er spelenderwijs vorm. Kinderen leren er om samen te werken, vriendschappen te sluiten, voor zichzelf en voor anderen op te komen, te winnen en te verliezen. Het Cruyff Court is een ontmoetingsplek voor de hele buurt. Onderzoek heeft uitgewezen dat  86% van wijkbewoners het Cruyff Court zien als een aanwinst en dat 50% van de kinderen in de wijk vaker sporten sinds er een Cruyff Court is. Door de Cruyff Courts krijgen kinderen uit de buurt een veilige plek om te sporten en spelen en worden ze gestimuleerd om buiten te spelen

Cruyff court | Sportplay® kunstgrassystemen

KSP heeft speciale kunstgrassystemen ontwikkeld voor een Cruyff Court. Deze systemen vallen onder de naam SportPlay®, beschikken allemaal over unieke eigenschappen en zijn geschikt voor elke gebruikstoepassing. Download de onderstaande brochure voor uitgebreide informatie.

Cruyff Court

[download id=”2589″]