KUNSTGRAS GOLFBAAN

Specialist in aanleg en renovatie van golfbanen

Een golfbaan vergt veel onderhoud voor de perfecte speeleigenschappen. Kunstgras is daarom een uitstekend onderhoudsarm alternatief voor bijvoorbeeld een golf green. Een green van kunstgras is altijd in optimale staat en kent een zeer lange levensduur. Ook is kunstgras uistekend geschikt voor bijvoorbeeld afslagplaatsen of putting greens. Zowel voor professionele golfbanen, midgetgolfbanen als voor een putting green thuis heeft KSP de meest hoogwaardige producten voor optimale speeleigenschappen.

Kunstgras Golf green

Een golf green van kunstgras is een uitstekend alternatief op natuurlijk gras. Omdat de golfer op de green zal putten is het van groot belang dat de green vlak is en de bal uitstekend rolt. Omdat de lengte van het gras op de green niet te lang mag zijn, en de green onderhevig is aan een hoge gebruikersintensiteit vergt het veel onderhoud. Een kunstgras golf green als alternatief is daarom uitermate geschikt. Een green van kunstgras is namelijk onderhoudsarm en altijd in optimale staat. Ook zal de golfbal op een kunstgras golf green altijd uitstekend rollen en kent een kunstgras green een lange levensduur.

Putting green thuis

De echte golfliefhebber oefent het liefst thuis nog even door. Helaas is er vaak niet de ruimte om een golfbaan in de tuin te realiseren en vergt het onderhouden van een putting green veel onderhoud. De oplossing voor een putting green thuis is een putting green van kunstgras. Kunstgras is namelijk zeer duurzaam en kent uitstekende eigenschappen voor een perfecte bal rol. Omdat een kunstgras putting green onderhoudsarm is, onder alle weersomstandigheden te gebruiken is en de ondergrond altijd 100% vlak is is dit de ideale oplossing voor bij u in de achtertuin. Bovendien werkt u zo niet alleen aan uw handicap, maar ziet het er ook nog eens prachtig uit.

Midgetgolfbaan

Midgetgolfen is een erg populaire recreatie sport en is voor jong en oud. Een midgetgolfbaan bestaat uit meerdere holes waarbij de hole is uitgerust met verschillende hindernissen en in verschillende vormen. Vaak zijn midgetgolfbanen gemaakt van beton of een ander stevig materiaal zodat ze niet snel beschadigd raken en weinig onderhoud vergen. Echter ziet dit materiaal er vaak niet erg uitnodigend uit in een natuurlijke omgeving. Kunstgras is een zeer goed alternatief met hetzelfde onderhoudsarme karakter en een lange levensduur. Een kunstgras midgetgolfbaan ziet er natuurlijk en kleurrijk uit en de golfbal zal er perfect op rollen. Een midgetgolfbaan aanleggen van kunstgras is altijd een zeer goede keuze en zal door KSP met de grootste precisie worden uitgevoerd.

Vragen over kunstgras golf?

KSP Kunstgras kan u alles vertellen over een kunstgras golfbaan. Bent u geïnteresseerd in een kunstgras golfbaan of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Midgetgolfbaan renoveren

Is uw midgetgolfbaan toe aan een renovatie? KSP kunstgras heeft een zeer slimme en kostenbesparende oplossing. Uw midgetgolfbaan wordt in een handomdraai omgetoverd tot een nieuwe duurzame en kleurrijke baan voor jong en oud. KSP zal de versleten plekken op uw baan aanpakken en hier zeer hoogwaardig kunstgras overheen installeren. Zo kunt u weer jarenlang genieten van een onderhoudsarme en levendige midgetgolfbaan.