KUNSTGRAS HOCKEYVELD

Een kunstgras hockeyveld is te realiseren met verschillende soorten kunstgras. KSP is gespecialiseerd in het aanleggen van zandgestrooide hockeyvelden, Semi/watervelden en watervelden. Het aanleggen van een hockeyveld vraagt om vakmanschap en een professionele aanpak. KSP heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras hockeyvelden voor professioneel gebruik maar ook voor de aanleg van een hockeyveld in de tuin bent u bij KSP verzekerd van het beste resultaat.

Kunstgras hockeyveld systemen

KSP levert een drietal kunstgrassystemen die zich onderscheiden in spel- en balgedrag, duurzaamheid en aanschafwaarde. Deze kunstgrassystemen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor uitstekende sporttechnische eigenschappen.

    • Zandgevulde systemen
    • Semi-watervelden
    • Watervelden

De perfecte fundering bepalen

De fundering bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van het op te leveren speelveld. Afhankelijk van de bodemgesteldheid, de ondergrond, het drainerend vermogen en het te realiseren kunstgrassysteem bepalen wij welke fundering het best geschikt is voor welk systeem. Met de grootste zorg zal deze fundering aangebracht worden zodat een egaal oppervlak met uitstekende speeltechnische eigenschappen gewaarborgd wordt.

Hockeyveld voor in de tuin

KSP realiseert een hockeyveld voor in de tuin geheel naar uw wensen en mogelijkheden. Wij hebben al tal van hockeyveldjes voor in de tuin gerealiseerd en opgeleverd met alle mogelijke attributen en veldinrichting. Wij verzorgen de aanleg van een hockeyveld voor in de tuin met dezelfde precisie en nauwkeurigheid als officiële hockeyvelden zodat u verzekerd bent van de beste speltechnische eigenschappen en een hoogwaardig hockeyveld. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en inrichting van een hockeyveld voor bij u in de tuin en komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om een passende offerte te maken. Meer informatie over een kunstgras hockeyveld voor in de tuin.

Hockeyveld vervangen of verwijderen

Is een hockeyveld aan vervanging toe? Wij verwijderen het oude veld en installeren er direct een nieuw hockeyveld. Wij hebben speciale machines laten ontwikkelen voor het verwijderen van hockeyvelden. Het te vervangen hockeyveld nemen wij in en installeren na het her profileren van de onderbaan direct een nieuw kunstgras hockeyveld. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij zeer efficiënt werken en blijven kosten bespaard.

KSP is gespecialiseerd in de aanleg van elk soort kunstgras hockeyveld

Of het nou gaat om een hockeyveld voor professioneel gebruik of een hockeyveldje voor in de tuin, KSP realiseert elk soort hockeyveld met de grootste zorg en precisie. Door de jarenlange ervaring en kennis heeft KSP zich gespecialiseerd in de aanleg van diverse hoogwaardige kunstgrassystemen. Wij worden graag betrokken bij de ontwerpfase van het project zodat wij uitstekend kunnen inspelen op de eisen van de opdrachtgever, de best geschikte fundering en het beschikbare budget. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor elk soort kunstgrassysteem.

Contact opnemen of bellen: 0320 214 145