KUNSTGRAS TENNISBAAN

Een kunstgras tennisbaan is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een onderhoudsarme ondergrond met uitstekende speltechnische eigenschappen. Een kunstgras tennis baan van KSP is duurzaam, vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en onderscheidt zich in speelcomfort en kwaliteit.

Tennisbaan kopen

Een kunstgras tennisbaan kopen is een goede investering. Omdat een kunstgras tennisbaan een zeer lange levensduur heeft, onderhoudsarm is en onder bijna alle weersomstandigheden bespeelbaar is profiteert u van lage onderhoudskosten en goede sporttechnische eigenschappen. KSP is gespecialiseerd in de aanleg van tennisbanen, zowel voor professioneel gebruik als voor particulieren. Een tennisbaan voor in de tuin is een investering waar u veel sportplezier aan zult beleven.

Tennisbaan aanleggen

Een tennisbaan aanleggen voert KSP Kunstgras met de grootste zorg uit. Speciaal opgeleide installatieteams zijn gespecialiseerd in zowel het verrichten van het grondwerk behorende bij de aanleg als in het verleggen van de tennisbaan met de daarbij horende belijning. Door de jarenlange ervaring en kennis worden wij graag al betrokken tijdens de ontwerpfase van de tennisbaan. In deze fase denken wij graag met u mee over de geschikte ondergrond, het kunstgras en over de omheining.