INDOOR VOETBAL

Uw voetbalveld binnen aangelegd

Indoor voetbal is een opkomende trend waar jong en oud, recreanten en topsporters zich uitstekend op kunnen vermaken. Een indoor voetbalveld bestaat uit een kunstgras voetbalveld waar men gewoon met voetbalschoenen op kan spelen. Hierdoor leent indoor voetbal zich perfect voor bijvoorbeeld een sportief personeelsuitje, een spannende indoor voetbal competitie maar ook voor een uitstekend alternatief voor een trainingsaccomodatie wanneer de speelvelden buiten niet bespeelbaar zijn.

Speedsoccer

Speedsoccer is de nieuwe trend binnen het voetbal, waarbij men indoor 5 tegen 5 voetbal wedstrijden speelt op een kunstgrasveld van 30×15 meter. Het KSP Speedsoccer court is rondom voorzien van een boarding met netconstructie tot aan het plafond (optioneel). Zo blijft de bal continu in het spel en is er sprake van veel actie en intensief snel voetbal. Het Speedsoccer Court is geschikt voor recreatiebedrijven, onderwijsinstellingen en sport- en speeltuinverenigingen. Op een KSP Speedsoccer court kunnen topsporters, kinderen en recreanten zich uitstekend vermaken.

Indoor voetbal

Een indoor voetbalveld kan worden aangebracht op elk type ondergrond. KSP maakt enkel gebruik van het meest hoogwaardige kunstgras met perfecte speeltechnische eigenschappen. Hierdoor staat een indoor voetbalveld van ksp garant voor de perfecte balstuit, balrol, schokabsorbtie, verticale vervorming, rotatiegrip, lineaire stroefheid, oppervlaktewrijving en is het zeer slijtvast. Allemaal sporttechnische eigenschappen die ook van toepassing zijn op officiële wedstrijdvelden. Dit maakt indoor voetbal uitstekend geschikt voor zowel recreanten als topsporters die bijvoorbeeld een alternatief zoeken als de voetbalvelden buiten niet bespeelbaar zijn.

Speedsoccer court aanleggen

Het KSP Speedsoccer court heeft een snelle installatiesnelheid. Hierdoor kan er binnen no-time gebruik worden gemaakt van een prachtig voetbalveld. Omdat KSP alles in eigen beheer uitvoert is de aanleg van een Speedsoccer court zeer efficiënt en blijven onnodige kosten bespaard. Het speedsoccer kunstgras wordt op de verharde ondergrond geïnstalleerd met de juiste belijning waarna het zorgvuldig wordt ingestrooid met fijn gedroogd kwartszand en rubbergranulaat. Deze producten worden ook in officiële wedstrijdvelden gebruikt en zorgen voor optimale speeltechnische eigenschappen.

[download id=”2589″]