TRAPVELDJE

KSP heeft inmiddels vele trapveldjes in heel Nederland aangelegd. Ook hier tekenen we vaak voor het hele project. Vanaf het eerste moment, vanaf de eerste brainstormsessies en schetsen worden we erbij betrokken. Onze kennis en kunde dragen bij aan een goed doordacht en weloverwogen concept. Vervolgens zorgen wij voor de vakkundige uitvoering: van eerste schop in de grond tot en met het plaatsen van de laatste prullenbak.
Het intensieve gebruik en de lange levensduur maken kunstgras zeer geschikt voor een trapveldje. Of het nu aan de rand van een wijk is of midden in de bebouwing van een grote stad, een trapveldje uitgevoerd in kunstgras zal zijn waarde bewijzen. Voor de beheerder is, wat onderhoud betreft, er nauwelijks omkijken naar. Een trapveldje worden uitgevoerd met verschillende belijningen voor bijvoorbeeld voetbal, handbal en basketbal.

Multifunctioneel sportveld

Een trapveldje met verschillende soorten belijning is uitstekend geschikt voor elke doorgroep. Op een multifunctioneel sportveld kan zowel jong als oud voetballen, basketballen, hockeyen, volleyballen, handballen en noem maar op. Een multifunctioneel sportveld kan worden voorzien van verschillende kleuren belijning zodat de verschillende speelvelden worden verduidelijkt. KSP richt een multifunctioneel sportveld in met alles wat erbij hoort: doelen, baskets, bankjes, prullenmanden enzovoorts. Het veld kan worden omheind met een hekwerk. Dat vergroot de veiligheid van de gebruikers die niet in de verleiding komen om bijvoorbeeld achter een bal aan de weg op te stormen. Veiligheid voor alles!

SportPlay® | Drie unieke hoogwaardige systemen voor een trapveldje

KSP heeft drie unieke en hoogwaardige systemen ontwikkeld onder de naam SportPlay®. Met het SportPlay® systeem beschikt u altijd over een perfect trapveldje voor elke gebruikstoepassing en elk budget. Deze systemen beschikken elk over een unieke fundering en uitstekende sporttechnische eigenschappen.